Vi är en mötesplats för alla småbarnsfamiljer i Skärblacka, Kimstad, Norsholm, Skärkind och Vånga. Här finns öppen förskola och barnhälsovård (BVC). Målet för familjecentralen är att utifrån hela familjens livssituation samverka för en god hälsa hos barn och föräldrar. Vi erbjuder alla nyblivna föräldrar att delta i föräldragrupp.

fredag 1 april 2022

Välkomna v.14

 Vad hände med våren, undrar jag? Det smällde ju till och blev jättekallt! Men den kan inte helt lura oss, våren alltså, kolla fotona i slutet av inlägget så får ni se.

Nästa vecka fortsätter som den föregående. Vi fortsätter med anmälan ett tag till, antingen via sms eller samtal, 073-0201665. Men hittills har vi hälsat alla som har velat välkomna! Det har varit så otroligt roligt att träffa både nya och gamla. Hoppas att vi ses nästa vecka också. Ni är i alla fall väldigt välkomna!

Under nästa vecka kommer också båda våra nya BVC-sköterskor, Karolina och Linnea, på besök. Det känns så bra att det är på gång och jag tror att vi kommer bli ett bra team. Ska bli kul att hälsa dem också välkomna!

Det är överlag väldigt härligt att återigen kunna säga just Välkommen!

Schemat ser ut som följer:

(Länkar till digitala aktiviteter hittar du på Facebook-sidan "Sågträffens öppna förskola". Det går också att nå den sidan via kommunens hemsida norrkoping.se/familjecentraler och så vidare till Sågträffen utan att logga in på facebook)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar