Vi är en mötesplats för alla småbarnsfamiljer i Skärblacka, Kimstad, Norsholm, Skärkind och Vånga. Här finns öppen förskola och barnhälsovård (BVC). Målet för familjecentralen är att utifrån hela familjens livssituation samverka för en god hälsa hos barn och föräldrar. Vi erbjuder alla nyblivna föräldrar att delta i föräldragrupp.

fredag 29 april 2022

Välkomna v. 18

Nu kan vi, på allvar, konstatera att våren är på väg i skogen. Även om det har varit lite kallare på nätterna så är den definitivt på väg, så det så! 


Å, det är så härligt att verksamheten är i gång på riktigt igen hos oss på Sågträffen. Bara anmälan lever kvar ett litet tag till, ni vet, via sms eller samtal till 073-0201665.

Nästa vecka ska vi gör en utflykt till Ribbingsholms natureservat. Vi går tillsammans från Sågträffen. Se mer information nedan. Det är också möjligt att ta bilen lite närmare. Hör av dig i så fall för tid och vägbeskrivning.

Vill också passa på att presentera våra olika loppis- och TaGe-skåp. Se nedan.

Länkarna till våra digitala aktiviteter hittar du på vår facebook-sida "Sågträffens öppna förskola".



På Sågträffen finns både ett loppisskåp där ni föräldrar har möjlighet att sälja främst kläder som blivit för små för era barn och ett TaGe-skåp. Just nu är det en förälder som säljer bebiskläder i loppisskåpet. Titta gärna in och handla. Swishnummer och prislista finns på dörren till skåpet.


I TaGe-skåpet får ni både lämna/ge kläder och ta kläder. Där ska det vara gratis. Ni behöver inte lämna kläder för att ta kläder och tvärtom.


Så lite fler härliga bilder från skogen..







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar