Vi är en mötesplats för alla småbarnsfamiljer i Skärblacka, Kimstad, Norsholm, Skärkind och Vånga. Här finns öppen förskola och barnhälsovård (BVC). Målet för familjecentralen är att utifrån hela familjens livssituation samverka för en god hälsa hos barn och föräldrar. Vi erbjuder alla nyblivna föräldrar att delta i föräldragrupp.

onsdag 17 augusti 2022

Terminsstart..

Hoppas att ni har haft en härlig sommar allihop! Jag blev utkastad från mitt Googlekonto, så jag har inte haft möjlighet att uppdatera bloggen, men nu är vi tillbaka. Den här veckan har vi fortfarande sommarschema med öppet 9.30-12 för alla barn upp till förskoleklass, sedan startar vi terminsschemat nästa vecka, mer information om det kommer i slutet av veckan.

Vi kommer troligen att fasa ut bloggen under hösten och du hittar istället all information på vår facebook-sida (Sågträffens öppna förskola) som du också kan nå via norrkoping.se/familjecentraler om du inte har facebook. Där hittar du också alla länkar till våra digitala sångstunder. Välkomna att titta in där!

Soliga hälsningar Sissi och Sofia



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar